ABOR PRODUCTIES #FFFFFF " content="Presentation Trainer & Coach" />
Training

Amber maakt trainingen op maat. Bij de vaardigheidstraining gaat het om:

  • klantgericht werken,
  • feedback geven en
  • omgaan met agressie.
De training bestaat uit een stuk theorie en wordt verder ontwikkeld voor de klant zodat hij daadwerkelijk aansluit bij de werkomgeving en situatie van de deelnemers.

Bij trainingen over persoonlijke groei en ontwikkeling gaat het over:

  • wie ben ik,
  • wat wil ik en
  • hoe kom ik over.
In een voorgesprek met de klant wordt de aanleiding en het doel van de training besproken. Op basis van deze input ontwikkelt Amber de training op maat. De werkvormen zijn altijd interactief en zeer afwisselend.

Amber heeft diverse inspiratie en presentatie sessies ontwikkeld voor bedrijven en scholen. Werkt binnen de commerciële sector, de zorgsector en het onderwijs. Staat voor groepen en werkt een op een met zowel jongeren, docenten, medewerkers van diverse afdelingen en (team)managers.

Coaching

Voor coaching wordt ze vooral gevraagd als de klant:

  • een sollicitatie heeft,
  • een belangrijke presentatie of
  • op zoek is naar eigen passie en drijfveren.

Amber werkt snel en effectief. Samen wordt gekeken naar de beschikbare tijd en het te bereiken doel. Op basis daarvan doet ze een voorstel. Bij haar coaching kijkt ze in het moment wat er nodig is om bij de kern te komen van de coach vraag.

Abor Producties werkt samen met andere ZZP-ers en trainingsbureau's die allen van hun passie hun werkt hebben gemaakt. Dit zorgt ervoor dat er altijd maatwerk geleverd kan worden en de omvang van de opdrachten geen rol speelt.

Quotes van deelnemers

"Ik ben eruit! dacht ik: mensen laten lachen. Maar door jouw training weet ik het: ik wil mensen raken! Spreken vanuit je hart heeft mij diep geraakt. Een training die je continue vraagt om uit je comfortzone te gaan en écht jezelf te laten zien."

"Amber leert je "een op een met je werkelijke zelf te presenteren vanuit je 'gut feeling'." Dat betekent loslaten van bestaande patronen en gedragingen en daar zit 1 van haar specialiteiten, transformatie, loslaten en vernieuwen. Hiermee maak je verbinding met je zelf en je toehoorders waardoor je authentiek gaat communiceren, deelt, wat de behoefte is van de toehoorder."

"Na jarenlang presentaties over allerhande onderwerpen te hebben verzorgd, had ik behoefte aan wat nieuwe impulsen bij mijn aanpak. De cursus van Amber, waarin met behulp van aan het theater ontleende technieken je je repertoire kunt uitbreiden, maar bovenal de directe feedback op presentaties, door Amber en de medecursisten, zijn van grote waarde gebleken. Voor mijzelf, maar zeker ook voor mijn 'toehoorders'. Bovendien was het ook enorm leuk."